maanantai 19. joulukuuta 2011

Vihdoinkin - lattialämmitysputket!

Mikäli joskus tuntuu siltä, että oma rakennusprojekti ottaa enemmän takapakkia kuin menee eteenpäin, voin todeta, että se on ihan normaalia. Tosiaalta projektimme on tähän asti sujunut luonnikkaasti ilman turhia materiaalien toimitusviivästyksiä.

Jouduimme kuitenkin harmillisesti odottelemaan lattialämmitysputkia reilu 3 viikkoa, mikä tarkoitti sitä, että moni muu asia joutui odottamaan sen vuoksi. Ongelman putkien viivästymisessä tuottaa nimenomaan se, ettei alakerran lattiaa päästy valamaan ennen kuin saimme putket asennettua. Ja sitä kautta myöskään toisen kerroksen välipohjaa ei päästy aloittamaan, sillä tukea voidaan ottaa vasta valmiista valetusta betonilattiasta. Lattian valun pitäisi kuitenkin tapahtua viikon sisällä, joten sitten alkaakin aikamoinen hoppu kivien latomisen kanssa.

Onneksi talvi on vielä antanut odottaa tulemistaan eikä kovin kylmää ole vielä lähipiirissä. Seuraava iso etappi on saada katto taloon, jotta sisätyöt voidaan aloittaa ennen lumen ja pakkasten tuloa. Jännäksi menee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti