sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tunnelmallinen viinikellari

Viinikellari? Kyllä vain!

Talomme alakertaan jää sopivasti sellaista tilaa, joka on ikkunaton ja muuten vähän huonosti käytettävissä muuhun toimintaan, joten päätimme tehdä siitä viinikellarin. Olen jo hyvin inspiroituneena piirtänyt ko. tilan sisustussuunnitelmat ruutupaperille, joten nyt vain odotellaan talomme valmistumista. Myönnettäköön, että viinikellari -nimellä kulkeva tila ei ole sisutustamislistallamme ihan ykkösenä, mutta mielestäni on hyvä heti alussa saada koko talo kuntoon.

Parhaimpana oman inspiraationi lähteenä toimii Turussa Aurajoen rannalla sijaitseva tunnelmallinen, idyllinen ja persoonallinen Tintå -ravintola. Viinikellarimme tulee siis olemaan ikkunaton ja varsin matalakattoinen sekä ronskin betonilattiallinen, joten sinne saa hyvin rakennettua lämminhenkisen "pakopaikan".


(kaksi ylimmäistä kuvaa lainattu; Avaruusasema)

Puiset viinilaatikot (niitä kannattaa muuten kysellä omasta Alkosta, antavat mielellään, mutta ovat hyvin haluttuja!), vanhat puiset olutkorit, betoni, musta, epäsuora valo, liitutauluseinä, rosoisuus, viinikaappi, tyhjistä sampanjapulloista koottu katseenvangitsija, isossa lasimaljakossa olevat korkit.. tässä muutamia asioita, joilla pyrimme rakentamaan tilan. Ja saammehan vihdoin oman (tällä hetkellä tosin varsin turhan) viinikaappimmekin hyötykäyttöön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti