sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sisustus- ja kalusteintoilua

Blogipäivitysten tekeminen vielä keskeneräisestä omakotitaloprojektista tuntuu välillä olevan vähän tylsää. Koska niin kovasti mieleni ja kätöseni jo syyhyävät päästä sisustamaan.

Vaikka yhtenä intohimonani onkin sisustaminen ja kaikenlainen estetiikka, ajattelin tässä isossa projektissa hyödyntää sisustusalan ammattilaista. Haluan, että iso kokonaisuus toimii harmonisesti kokonaivaltaisena tilana ja huoneiden tyyli ja sisustus kulkevat käsikädessä. Pari sisustusarkkitehtiä minulla onkin jo mielessä, mutta toki otan mielelläni vastaan hyviä ehdotuksia.

Olemme muuttaneet tässä viimeisen 5 vuoden aikana monta kertaa ja ainahan sitä tulee jotakin vanhaa myytyä pois ja vastaavasti jotakin uutta ostettua tilalle uuteen kotiin. Tilojen muoto ja asunnon tyyli edellyttävät tietysti aina sopivaa kalustetta. Tulevaan kotiimme on kuitenkin hankittava huomattava määrä uusia huonekaluja.

Nämä inspiraatiokuvat vuoden 2010 asuntomessuilta toimivat innoittajinani -itse asiassa koko talomme sisustuksessa.

Vielä en tiedä millaisen pöydän tulemme hankkimaan, mutta luultavasti se tulee olemaan hillitty ja valkoinen. Kotia voi piristää lukuisilla kivoilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla sitten sen valmistuttua. Pidän siitä, että isot linjat ovat yksinkertaisia ja varsin eleettömiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti