sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Miltä se oikeasti tulee näyttämään?

Suunnitelmien mukaan se näyttäisi edestä ja kaakosta päin tältä. Hyvä kun tässä vaiheessa tuli laitettua nämä julkisivuhavainnekuvat, pääsevät lukijatkin sitten vähän paremmin jyvälle ajatuksesta talon lopputuloksesta. Katto on pulpettikatto, joka tästä kuvakulmasta saattaa näyttää vähän tasakatolta. Autotallin katosta kattokaltevuuden huomaa paremmin. Ison puun taakse (vain havainnekuvassa) jää yläkerran päädyn pyöreä iso ikkuna.

Pääsisäänkäynnin vieressä on rivi ikkunoita, joista avautuu keittiöstä näkymä etupihalle. Sisäänkäynnin yläpuolella on makuuhuoneen parveke isoine ikkunoineen. Vasemmalla olevat isot korkeat ikkunat ovat alakerran olohuoneen.

Ja takaata tältä, tosin, terassin kaiteiden materiaalia emme vielä ole päättäneet. Havainnekuvana tämä kuitenkin toimii hyvin ja talon mallin takaata ikkunoineen saa hyvin hahmoitettua. Oikealla on ovi ja käynti arkiolohuoneesta terassille. Isot ikkunat ovat siis arkiolohuoneen/takkahuoneen (ilman takkaa) ikkunoita. Kauimmaiset ikkunat ovat kahden makuhuoneen ikkunoita. Näiden välissä olevat vaakatasoinen ikkuna on saunan.

Toivottavasti nämä auttoivat vähän hahmoittamaan tulevaa lopputulostamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti