sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Upea syystalvi

On ollut kyllä kaikkien aikojen kaunein syksytalven viikonloppu luonnon ja kelien puolesta. En muista koskaan nähneeni vastaavanlaista lumivaippaa lokakuussa. Ainakin täällä läntisessä Suomessa kauniista  talvisesta kelistä ja pikkupakkasesta on saatu nauttia jo muutama päivä.

Tässä vielä kuvasaldoa luonnon kauneudesta viikonlopulta. Huomasin muuten juuri, että isot ikkunat "maalaavat" uuden taidenäyttelyn luontoon joka päivä! Voisin istua sohvalla vaikka kuinka kauan ja vain katsoa ulos. Oli muuten hyvä valinta, että tv tulee yläkertaan.Eilen lauantaina oli vähän pilvisempi iltapäivä..


Takapihan terassi kauniin ohuen lumen peitossaOlen vähän ihastunut tähän etupihalla olevaan pieneen "lammikkoon". On kimmeltänyt tässä syksyllä kauniisti ja luonut vesiväreilyjä seiniin. Tiedättehän? Vähän niin kuin asuisi veden äärellä. ;)


PS Sauna on kutakuinkin valmis -lauteet ovat paikoillaan (niistä tuli kivan skandinaaviset ja eleettömät) ja valkoista saunavahaa saatu pintaan. Kuvia tulossa alkuviikolla! Nyt jännäämään vaalien tulosiltaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti