lauantai 27. lokakuuta 2012

Terassin pesua

Eipä olisi vielä muutama päivä sitten uskonut, että tänään on valkea maa. Ja ainakin täällä läntisessä Suomessa maa sekä puut ovat oikein kunnolla paksuhkon lumen peitossa. Väliaikaista se tietysti täällä tässä kohtaa syksyä vielä on, mutta upea aurinkoinen aamu valkeni eilen perjantaina. Kuva napattu nykyisen kotimme pihalta.


Viime viikonloppuna pesin terassimme Kärcherin painepesurilla ja siihen lisäosana hankitulla terassipesurilla. Osoittautui oikein näppäräksi laitteeksi. Pintaan suihkutettiin ennen pesua terassin pesuainetta, jonka annettiin vaikuttaa hetki. Sitten vain kuulosuojaimet päähän (ja niiden radiosta kuuntelemaan musiikkia) ja hommiin.


Terassi oli pintarappauksen suojamuovien alla päässyt kosteana muhimaan ja pintaan oli kertynyt aikalailla likaa, ehkä jotain alkavaa homettakin jo. Pari kertaa se käytiin läpi pesurilla.

Vähän oli oikea käsi rasittunut operaation jälkeen, mutta kannatti. Terassi on nyt ihan eri näköinen. Kuten kuvista huomaa selvän eron. Samalla pesin luonnon armoilla muutaman kuukauden olleet Toyn valkoiset tuolit -niissä olikin sitten aikamoinen jynssääminen, mutta puhtaaksi onneksi lähtivät.

(kuva lainattu valmistajan sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti