lauantai 20. lokakuuta 2012

Julksivurappaus viittä vaille valmis

Julkisivurappaus on edennyt jo siihen vaiheeseen, että telineet on purettu pihalta pois. Iso kasa telineitä tosin makaa vielä pihalla. Kunhan ne saadaan kuskattua pois, piha siistiytyy aika paljon. Runsaista sateista johtuen etu- ja takapiha ovat aikamoista kuravelliä, sanoisin.
Hyvältä näyttää. Laitan lisäkuvia kunhan uskaltaudun mutavelliin saappaiden kanssa. Rappauksen pintasävy on lämpimän valkoinen (kuvat taas vähän hämäävät sävyissä). Olen monesti huomannut, että liian valkoinen pintarappaus ottaa erityisesti aurinkoisella säällä kovasti silmiin. Se ikäänkuin hohkaa ja häikäisee! Vielä puuttuvat osa räystäistä, terassin ja parvekkeen kaiteet sekä alasokkelin rappaus (tulee tumman harmaalla) ja pientä viilausta..

Otan lisää kuvia kunhan uskaltaudun mutavellin joukkoon kumppareiden kanssa. Elikkäs tänään, koska allekirjoittaneen tehtävänä on pestä terassi ja -tuolit.

Mukavaa lokakuista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas Anu kommentistasi! Postasin muuten juuri hetki sitten uuden postauksen, jossa lisäkuvia julkisivurappauksesta -ympäri taloa! :)

    VastaaPoista