maanantai 22. lokakuuta 2012

Pohjapiirustukset

Eihän se ole ollenkaan liian myöhäistä, jos vaikka vaan aika lähellä talon valmistumista laittaa blogiin rakennuksen pohjakuvat. Kiitos blogin lukijan vinkkauksen, olisihan ihan hyvä havainnollistaa rakennusta vähän "ylhäältäkin" käsin.

En ole pohjakuvia aikaisemmin laittanut, koska oheisetkin ovat viitteellisiä, erityisesti neliöiden suhteen. Huoneiden sijoittelu ja järjestys on kuitenkin pysynyt samana. Pohjakuviin tehtiin vielä muutoksia jonkin verran, mutta uusimpia mulla ei nyt ole tässä koneella ladattavassa muodossa. Ovat paperilla.

Toivottavasti tästä saa kuitenkin paremman käsityksen kuin vai valokuvia katselemalla ja tekstejä lukemalla. Pohjakuvat ovat tässä mahdollisimman yksinkertaisessa muodossa, ei siis sen suurempia mittoja näissä.

Alakerta

Yläkerta

3 kommenttia:

 1. Kiitos näistä, mielenkiintoista nähdä, minkälaiseen pohjaan olette päätyneet :) Alakerran yleiset tilat ovat kivasti yhteydessä toisiinsa. Myös kodinhoitohuone vaikuttaa mukavan kokoiselta.

  Varastotilaa voi tuskin koskaan olla riittävästi, sen verran tuntuu tuota tavaraa olevan jo kahdella ihmisellä ainakin meillä :/


  VastaaPoista
 2. Kivat pohjat teillä, erityisesti kiinnitin huomiota siihen että tilat ovat kaikki reilunkokoisia ja väljä fiilis! Talonne on myöskin todella kaunis. Upea talo!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kommenteistanne, mukava lukea niitä! :)

  Tilat ovat kyllä mukavan väljät ja olenkin pohtinut sitä, että "ennenvanhaan" tämän kokoiseen taloon olisi saayu väh 5-6 makuuhuonetta. Nykyään kun halutaan asua niin ilmavasti. Alakerran varastotilaan on mahdollista sijoittaa joskus makuuhuone(eita), jos sinne lisätään hätäuloskäynti.

  VastaaPoista