sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Persoonallinen taustaseinäratkaisu

Edellisessä postauksessa kodinhoitohuoneesta kerroin ideastamme taustaseinäratkaisuun. Koska kodinhoitohuoneeseen ei ole tason päälle yläkaappeja (säilytystilaa on muutenkin ihan kivasti!), pohdimme taustaseinän materiaalivaihtoehtoja.

Valkoinen maalaus olisi ollut helppo ja yksinkertainen, laatoitus samaten. Toisaalta, ehkäpä vähän liian persoonattomia, koska kodinhoitohuoneessa on muutenkin valkoiseksi maalatut seinät ja katto. Lisäksi kaapistot ovat mattavalkoiset, samoin laminaattityötaso.Bongasin yhdestä Vepsäläisen ja Deko -lehden yhteistyökuvastosta/-lehdestä kuvan, jossa havuvaneria oli käytetty olohuoneen seinänä. Olen jossain muuallakin törmännyt vastaavanlaiseen ratkaisuun ja jotenkin ajatus tällaisesta vähän erikoisemmasta ratkaisusta kiehtoi. Päälle pitää laittaa vähän jotain suoja-ainetta etteivät mahdolliset vesiroiskeet altaasta pinty vanerin pintaan.Taustaseinään tullaan kiinnittämään vielä kaksi työvalaisinta, kuten esim. täällä ja niiden johdot piilotetaan vanerin taakse. Kuvassa oleva Tolomeo -valaisin on sen verran arvokas, että jollakin vastaavanlaisella, edullisemmalla mennään. Näitä seinään kiinnitettäviä valaisimia pitää alkaa metsästämään, joten kaikki vinkit otetaan vastaan.

Onko teillä muilla kokemuksia vanerin käytöstä sisustuksessa?

(alin kuva lainattu Stylepark.com)

3 kommenttia:

 1. http://www.asuntokuume.fi/koko-sisustus-vanerista/

  VastaaPoista
 2. Olen yrittänyt seurata sun blogia raxan puolella ja nyt vasta löysin tänne blogspotiin. Täällä onkin ahkeraa päivitystä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna linkkauksesta -upea ja persoonallinen ratkaisu kerrassaan! Ehkä tuosta voisi poimia joitakin osia esim. vaneriset liukuoviratkaisut johonkin paikkaan voisivat olla piristävä lisä muuten niin valkoiseen maailmaan.
  Malla, joo, täällä olen nyt bloggaillut taas vähän ahkerammin kun on itsekin tullut projektin parissa oltua vähän enemmän! :)

  VastaaPoista