lauantai 10. marraskuuta 2012

Kodinhoitohuoneen kimpussa

Kodinhoitohuone kuten viinikellarikin ovat olleet rakennusprojektin aikana aikalailla varastoina. Meille on ollut tärkeää tehdä kokonaisuuksia valmiiksi ja tehdä yksi huone kerrallaan viimeistelykuntoon. Samalla kun yläkerrasta ollaan tultu alakertaan valmiin pinnan kanssa, ovat kodinhoitohuone ja kellaritila olleet huoneita, joille ei juuri ole tehty mitään.

Nyt kun viinikellari alkaa olla siinä mallissa kun tässä vaiheessa pitääkin, siirryttiin kodinhoitohuoneen kimppuun. Tavaroita ja työkauluja on sitten siirretty omille paikoilleen edelleen autotalliin. Pikkuhiljaa se tavaramäärä alkaa pienentyä. Kuinka helpottavaa.

Kodinhoitohuoneen kalusteet ovat nyt asennettuina. Laitan kuvia valmiista paketista tulemaan ensi viikolla. Rungot ja kaappien ovet tilattiin taas Kaluste Sarokkaan kautta. Ovet tulevat olemaan mattavalkoiset ja niihin tulee jotkut yksinkertaiset vetimet.


Rungon kasausta

Näkymä kodinhoitohuoneeseen keittiöstä. Tähän tulee valkoinen ovi.Lattia samaa pintaa kuin viinikellarissa, josta kerroin tarkemmin täällä


Kodinhoitohuoneen yhteydessä on isohko toinen vaatehuone, jossa tarkoituksena säilyttää ulkovaatteita, lakanoita yms. mitä nyt yleensä varastossa voitaisiin säilyttää. Aukkoon tulee ihan tavallinen valkoinen ovi, vaikka pohdinnassa oli myös liukuovi.


Viinikellariin käynti tapahtuu kodinhoitohuoneen oven kupeesta. Tämä näkymä on viinikellarista kodinhoitohuoneen "käytävään" ja oikealla perällä näkyy sisäänkäynti keittiöön.


Näkymä kodinhoitohuoneen vaatehuoneesta. Perällä olevasta ovesta pääsee autotalliin.


Kodinkoneita, AEG:n energiatehokkaat pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Keittiössä meillä ei ole pakastinta ollenkaan (vain yksi korkea tilava jääkaappi), joten sijoitamme kodinhoitohuoneeseen korkean pystypakastimen. Meillä kun ei pakastimesta muutenkaan oteta niin paljoa tavaraa, etteikö sitä voisi viiden metrin päästä keittiöstä hakea.


Takaseinälle olemme keksineet aika kivan persoonallisen ratkaisun. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti