torstai 31. toukokuuta 2012

Väriä pintaan

Tämän ajan kivitalojen pääasiallisin väritys taitaa olla valkoisen ja harmaan yhdistelmä. Pintarappauksessa näkyy niin maalarinvalkoista kuin vähän kermaisempaakin sävytettä. Katto, räystäät ja sokkeli saavat monessa kivitalossa ylleensä tumman harmaan sävytyksen.

Arkiolohuoneen ikkunoista puuttuvat vielä tumman harmaan alumiinilistat


Pyöreä yläkerran käytävän ikkunakin näkyy tästä kivasti

Räystäslaudat ovat nyt saaneet tumman harmaan värinsä. Autotallin ovi saapui, tumman harmaa sekin, eilen ja ulko-ovi saapunee parin viikon kuluessa. Ulko-ovi on todella simppeli ja yksinkertainen, ei mitään ikkunoita tms. Oven vieressä on korkea sivuikkuna josta sitten näkee ulos.

Koti kun saa vielä valkoisen (tosin, ei luultavasti vitivalkoista) pinnan, tumman harmaan katon ja sokkelin,  niin näyttää hyvältä.

3 kommenttia:

 1. Oi, sehän alkaa koko ajan näyttää enemmän ja enemmän talolta. :) Milloin pääsette muuttamaan?

  t. Laura

  VastaaPoista
 2. Me sitten poiketaan valtaväestä. :D Meille tulee keltainen, sellanen kelta/ruskea/maanläheinen väri. Tarkkaa sävyä ei vielä olepäätetty... Katto punainen, räystäät, ikkunanpielet, muistaakseni ovetkin valkoisena.

  Koska teillä aikomus ulkorappaus tehdä? Meillä menee ensi kesään... Se jos joku tekee talosta valmiin näköisen!

  VastaaPoista
 3. Laura, kiitos paljon! Muuttoajankohta sijoittuu varmasti syksyyn. Kuukaudesta ei ole vielä tietoa, mutta syys-, loka-, marraskuuta elellään varmaan. Hyvää kannattaa odottaa! :)

  Catherine, mukavaa, että toteutatte omien toiveidenne mukaisen talovärityksen -siitä tulee varmasti näyttävä! Ulkorappauksen suhteen olen ymmärtänyt, että betonin ja kiviharkkojen olisi hyvä kuivua ainakin yhden kesän yli, mutta selvittelemme asiaa.. Voi siis olla, että jo syksyllä saisimme ulkopinnan valmiiksi. Sehän on sitten tosiaan vasta piste i:n päälle!

  VastaaPoista