sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Piha ja puutarha

Heti alkuunsa on myönnettävä, etten ole todellakaan mikään suuremman luokan pihaihminen. Mahdollisimman helppohoitoista ja yksinkertaista sen olla pitää. Selkeitä suoria linjoja ja yksinkertaisen tyylikästä. Pienet suihkulähteet, kasvirykelmät, puutarhatontut ja erilaiset pienet pihaelementit eivät vain oikein ole minua ja meitä varten.

Nyt voi onneksi todeta, että hyvä kun tuli tehtyä risu- ja puuhommia jo viime syksynä. Eivät ole nyt enää odottamassa keräilijöitään. Puita on kaadettuna sen verran kun pitääkin ja piha on suhteellisen tasainen. Etupihalla on vielä maa-ainesta, joka tullaan tasoittamaan. Ja uutta pintaa ja multaa täytyy tietysti tilata vielä pihalle.


Kuten aikaisemmassa kirjoituksessa jo mainitsinkin, olen tehnyt huonekorttien lisäksi pientä visualisointia pihasta ja terassista. Se on itselleenkin kiva, että on vähän jotain ajatusta kerännyt ideoiden tueksi.

Tässä yksi päivä tuli muuten hankittua jo takaterassin tuolit. Vepsäläiseltä lähti mukaan 6 kpl valkosia Philippe Starckin Toy -tuoleja. Jonkun aikaa piti punnita Hayn Hee Welling -tuolien ja Toy -tuolien välillä kun molemmat ovat niin kivoja. Nämä soveltuvat muuten myös sisäkäyttöön, mutta tiedä sitten mihin ne talvella laittaisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti