sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Keittiön tuolit ja ruokapöytä

Oman kodin valmistumista odotellessa olemme asuneet sijaisratkaisussa ja suurin osa omista huonekaluista on joko myyty tai siirretty varastoon odottamaan muuttoa uuteen omaan kotiin. Sillä välin on täytynyt tyytyä vain muistelemaan omia huonekaluhankintojaan, jotka varastossa odottavat. Toisaalta kun ne siellä ovat, niiden saaminen saattaa tuntua jopa siltä kuin hankkisi taas uusia huonekaluja.

Kaikki ne kauniit astiat, valaisimet ja huonekalut yms.


Kuten olenkin jo aikaisemmin maininut, keittiön tuoleiksi olemme hankkineet Kartellin Lizz -tuolit valkoisena. Tuolit on muuten suunnitellut Piero Lissoni. Sitten olisikin aika miettiä ruokapöytää. Joka tapauksessa tuoleja on hankittuna 8 kappaletta, joten pöydänkin pitää olla suhteellisen kookas.

Neliö vai suorakulmainen? Jossain vaiheessa pohdiskelin pitkään neliön mallista, mutta se saattaa olla käytännöllisyyden kannalta alakerrassamme vähän epäkäytännöllinen. Joten suorakulmainen pöytä, jossa 4 tuolia kummallakin puolella, taitaa olla hankintalistalla.


Massiivipuinen ja vähän jotenkin "krouvi" pöytä olisi upea. Tosin, sellainen täytyy varmaan teettää puusepällä mittatilaustyönä. Mielestäni valkoiset Lizz -tuolit sopisivat siihen kivasti, vähän tuomaan keveyttä. Yllä siis vähän fiiliskuvaa..

(kuvat lainattu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti