keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Viimeistä viedään

Muuttokuormaa, toisin sanoen sinisiä Ikean kasseja, muuttolaatikoita ja pussukoita on kanniskeltu asunnolle jo parin viikon ajan. Innokkaana olen vienyt esimerkiksi jo lähes kaikki astiat nykyisen kodin kaapista, joten on pitänyt ottaa käyttöön kauniita retroastioita (niitä löytyy nykyisen kodin kaapeista paljon!).

Jokaisessa huoneessa on jo tavaraa tuotuna ja walk in closet -vaatehuonekin on saanut henkareilleen vaatteita. Palaan vaatehuonejärjestelmäämme tuonnempana.

Ikävää kun ei tule kannettua järkkärikameraa raksalla ja joutuu nappailemaan kuvia puhelimella. Kuvien laatukin on sitten usein ties mitä ja monessa kuvassa todelliset värit ja sävyt ovat aivan toisenlaiset.

Mutta mutta. Yläkerran toiletissa kaikki valmiina.
Valkoiset ja yksinkertaiset. Wc -paperi -teline ja wc -harja (myös pyyheteline alla), kaikki Ikea Enudden


Jo hyvissä ajoin sähkösuunnitelmia tehdessämme, halusin yläkerran toiletin peilin taakse led valon. Peilin takana siis sähkörasia, joten ei näy johtoja missään nyt. Kuvat eivät anna mahdollisuutta siihen kauniiseen spa -henkiseen tunnelmaan, joka valolla syntyy kun pelkästään led -valo on päällä. ps huomaa musta ovi myös sisäpuolelta!


Innostuin vähän dymollakin leikkimään, "kasvot" / "kädet" -niinkuin joskus mummulassa!Tänään saatiin vihdoin kodinhoitohuonekin siivottua sahanpurusta ja työkaluista. Siitä tuli mielestäni todella kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti