lauantai 15. joulukuuta 2012

Lapsellista

Vai voisiko sanoa vauvamaista. Poika vasta 7 kuukauden. Nappasin muutaman kuvan pari päivää sitten lastenhuoneesta.Lamput Ikea Fillsta, halkaisija 47 cm (ps, ovat muuten nyt joulukuussa 19,90 €, norm. 34,95€ / kpl)


Muuto Dotsit valkoisena, small medium & large


Valkoinen matto Virkkuukoukussa, halkaisija 140 cm -juuri sopiva lastenhuoneeseen!


Isomummulta ristiäislahjaksi saatu hempeän vaalean sininen tähtityyny -kenkulit kirpparilöytöjä


Aviopuolison lapsuuden heppojaLuhta Home -valkoiset korit ovat hyviä säilytyspaikkoja pehmoleluille, nalleille ja mitä niitä nyt on..


Vuode Brion, tyynynpäällinen Linum, nalle babywhoer -lahja ystävältä

Joku voisi ajatella, että ompas väritöntä, mutta mielestäni vauvalla voi olla hyvinkin vielä neutraalia ja sellaista kevyttä. Kyllä se aika sitten vielä koittaa kun saatava sen hetken halutuimmat lelut yms.

Huoneesta puuttuvat vielä valkoinen rintakehän korkeudelle ulottuva lipasto sekä pystyhylly, jonka ajattelin laittaa ovelle päin katsottuna vasemmalle. Siinä päällä voi sitten vaikka istuskella ja laittaa siihen tyynyjä.

Lunta sen kun tuiskuttaa ja pihalle on kertynyt jo aikamoiset kinokset. Etupihalla jököttää kaunis kuusi, jossa valot. Se tuo valoa pimeyteen.

2 kommenttia:

  1. Voi, meidän Siirillä myös samanlainen keinuheppa, joka siis mun lapsuuden peruja :)

    VastaaPoista
  2. Henna, tota mallia taidetaan edelleenkin vielä valmistaa! Tosin, ei niissä uusissa ole sitä ajan patinaa ja historian havinaa.. Ihanaa Joulua teidän perheelle, rauhallista ja kiireetöntä sellaista! Ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

    VastaaPoista