tiistai 11. joulukuuta 2012

Random pics

Phuuh ja huuh. Ei voi muuta sanoa. Viimeiset päivät kuluneet muuttotavaroiden ja -laatikoiden kantamisessa, tavaroiden järjestelystä, siivoamisesta ja sen sellaisesta.

Nyt saatu kone kiinni. Ohessa muutamia random kuvia tässä ja nyt, hetkessä.Kynttilät tuovat niin kaunista valoa pimeyteen


Joulusta tyynyä löytyi muuttolaatikon pohjalta


Home sweet home


Pääsivät koristamaan makkaria
Minkälaiset kivat valaisimet tähän valokiskoon keksisi?


Lepakkotuoli saanut päällisensä, musta siihen tuli sittenValkoinen amaryllis, pientä joulua kotiin


Poika tykännyt katsoa takkatulta


Pussukoita ja nyssyköitä riittää, ja eteinen onkin aikamoinen vielä..

Sillä lailla. Voiton puolella -ja voiskos sanoa, että aikast ihanaa. Perhe koossa taas.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköistä :) Mukavaa, että jaoit näin monta kuvaa teiltä. Pyöreästä ikkunasta näkyy siis alakerran olohuone, mutta mikä tila teillä on rappusten päässä, aula(ko)? :)

  Aiotko jatkaa bloggailua, vaikka rakennusprojekti valmistuu?

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas kommentistasi, Anu! :) Näitä on aina mukava lukea -milloin kommentteja, milloin kysymyksiä. :) Kyllä ne tavarat pikkuhiljaa alkavat löytää paikkansa. Jos eivät paikkaansa, niin oikean huoneen ainakin.
  Olet oikeassa eli alakerran olohuone näkyy ikkunasta ja portaiden yläpäässä toinen oleskelutila (ts. vaihtoehto takkahuoneelle) ja enemmän sellainen oleskelutila, jonne tulee tv yms.
  Olen itse asiassa pohtinut tuota jatkobloggailua.. Vastausta en ole vielä löytänyt. Ainakin bloggailua voisi jatkaa niin kauan kunnes kaikki on valmista (tuleeko sellaista hetkeä?;)) ja kun tämä rakentaminen on ohitse, täytyy tehdä jotain koostetta yms. Vielä toistaiseksi tuntuu ainakin kirjoittamisen aihetta löytyvän. Rauhaisaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista