lauantai 8. joulukuuta 2012

Modernia ja retroa

Työhuoneessa riippuvalaisin katossa ja sohva odottamassa istujaansa. Tämä viikonloppu viedään loputkin tavarat paikoilleen.


Valaisin hankittu Kodin1:stä parisen vuotta sittenIso vuoden 2013 seinäkalenteri RK Design , kehykset Ikea Ribba mustana

Tein loppukesästä varsinaisen second hand -löydön/löydöt. Koska kaikki on niin uuden karheaa, halusin mukaan vähän 60-luvun funkkis-retroa -miten sitä nyt haluaakaan kutsua. Ostin nimittäin levitettävän sohvan ja samaan sarjaan kuuluvat kaksi nojatuolia. Sohvakalusto on konjakin värinen ja nahkapäällysteinen. Eivät ole aitoa nahkaa. Syksyllä nämä piti jo päällystää, mutta on jäänyt tässä kaiken keskellä.Nyt ne ovat alkuperäisverhoiltuna tuotu kotiimme ja mielestäni ne tuovat ihan kivaa sävähdystä muuten niin moderniin. Katsotaan nyt päällystetäänkö ne vielä..

Levitettävä sohva ja toimii myös vierasvuoteena. Nojatuolit sijoitettiin alakerran olohuoneeseen.

ps. sain pienen vinkin, että voisin kirjoittaa omakotitaloprojektimme haasteista myös. Kop kop koputellen kiitän, ettei niitä kovin paljoa ole ollut. Ainakaan mitään sen suurempia. Taitavat enemmänkin painottua tuolle vapaa-ajan ja perheen yhdistämiselle rakentamisen aikana. Mutta palailen toki tähän vielä..

6 kommenttia:

 1. Voi kun teillä on valmista. Täytyy päästä yökylään testaamaan sohvaa..:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Malla, kiva kuulla! Viimepäivät on tehty ahkeraa muuttoa ja nyt vasta sain koneenkin toimintaan. Tervetuloa vielä glögille vaikka ennen joulua! :)

  VastaaPoista
 3. Huomasinkin nuo nojatuolit viimeisimmästä postauksesta, oikea herkkupala koko setti :)!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maija -kiva kuulla, että pidät! Alkujaan tosin oli ajatuksena verhoilla setti uudelleen, mutta nyt olen ehkä tullut vähän toisiin aatoksiin. Kivaa kun vähän ajan patina näkyy.

  VastaaPoista
 5. Joo, tuo materiaali vaan ei taida olla kovin miellyttävä käytössä, eikös se ole sellaista...tekonahkaa tai muovia? Mutta terrakotta värinä on hyvä :)!

  VastaaPoista
 6. Joo jotain sellaista tekokangasta on, ei siis nahkaa. Nyt talvella ei ole ollut miellyttävyyden kanssa ongelmia, mutta kesällä pienemmissä vaatteissa täytyy katsoa uudelleen. Väri on kyllä tosi jees! :)

  VastaaPoista