sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Saarekkeessa

Olen nyt innostunut kuvailemaan uudella kameralla jokainen päivä, ainakin vähän. Kamera on muuten Sony NEX-5R eli kompakti järjestelmäkamera. Objektiivina kameran mukana tuli 3.5-5.6/18-55 ja olen kyllä kovasti tykännyt kamerasta. Näppärän kokoinen, kevyt ja valovoimaisuus on hyvä. Plussana mm. panoraamakuvaus ja videoiden taltioiminen, monenlaiset lisäsäädöt ja kuvien lähettäminen langattomasti Wi-Fi:n kautta.
Yksi parhaimmista hetkistä syksyn pimeinä aamuina on kun aurinko alkaa nousta ja sitä kurkitaan yhdessä pojun kanssa ikkunoista. Kynttilät meillä palaa joka aamu ja ilta.


Nappailin tässä yksi aamu kuvia saarekkeestamme keittiössä. Kiiltävä hana on Grohen Minta ulosvedettävällä juoksuputkella. Altaana harjattua terästä oleva Smegin allas. Taso on puristettu valkoinen kivitaso. Saarekkeen olohuoneen puolella neljä isoa ulosvedettävää valkoista laatikkoa (ylimmäisissä sisällä vielä piilovetolaatikot). Toisella puolella integroitu astianpesukone, roskiskaappi ja säilytyskaappi.

Paperisessa ruukussa yrttejä, lahjaksi saatu itse tehty valkosavinen tarjotin, saippuaa, mummulan perintöä olevat Iittalan Ultimathule -lasit. Kynttilää ja sen sellaista. Olen aika minimalistisesta tyylistä pitävä, joten saareke on pyritty pitämään tyhjänä avaimista, johdoista ynnä muista.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin haaveissa uusi kamera, pitääpä katsastaa tämä suosikkisi... allekirjoittaneella käytössä jo hieman kulahtanut canon powershot d10 (lähinnä että sen kanssa voi myös sukeltaa), ja kotona muuten löytyy canon eos 450d mutta jotain uutta kaipaisi jo tännekin... kivoja kuvia sinulla tullut ainakin tuolla kameralla! :) :)

  ps. blogissamme olisi haaste :) http://www.villalehtonen.fi/2013/11/11-asian-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Mahtista kun blogisi päivittyy taas! Teidän koti näyttää todella upealta, niin sisältä kuin ulkoakin. Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marru kommentistasi ja blogihaasteesta! Katsotaan jos sopiva aika haasteen tekemiselle löytyy. Kunhan nyt löytyisi väli aina edes bloginkin kirjoittamiselle.. :)

  Ja kiitos samaten Jane kommentistasi, mukavaa, että tykkäät taas lukea! Tuskin minusta koskaan tulee jokapäiväistä päivittäjää, mutta jos nyt edes kerran pari viikossa. Kaunis talo teillä rakentumassa myös, onko Lammi? Samoin teille, tunnelmallista Joulun odotusta. Ette taida vielä päästä jouluksi kotiin, mutta ensi vuonna sitten. Voimia rakentamiseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsemppauksista, yritetään hoitaa kunnialla uusi koti kuntoon!
  Lammipa hyvinkin ja siksi aikoinaan sinunkin blogiisi päädyin. Yritämme pusertaa yläkerran valmiiksi ennen joulua, tällä hetkellä näyttää siltä että se voisi jopa onnistuakin!

  Jane

  VastaaPoista