lauantai 2. marraskuuta 2013

Muutama satunnainen otos


Bloggaaja Coco Sweet Dreams vieraili luonamme parisen viikkoa sitten. Pääasiassa tosin vähän muissa merkeissä kuin rakentamisen tai sisustamisen. Kuvasaldoa kodistamme tosin kertyi aikalailla ja hänen kirjoitustaan pääset lukemaan täältä.

Jotenkin koin, että olisi taas mukava aika alkaa virittelemään blogikirjoittamista. Olisi ainakin sen verran mukava palailla tähän blogimaailmaan, että kertoisin vajaan vuoden asumisemme kokemuksia uudesta kodistamme. Kokemuksia ja mietteitä. Kehitysajatuksia ja kunniamainintoja. Mietin myös sitä, olisiko hyvä aloittaa kokonaan ns. puhtaalta pöydältä ja siirtyä vaikkapa johonkin blogiyhteisöön, esim. Lilyyn vai pysyäkkö täällä bloggerin puolella. Saas nähdä. Alku ja rutinoituminen ovat aina hankalimmat vaihteet tässäkin projektissa.

Ja niin, nyt on uusi kamerakin hommattuna, joten kuvan laatukin on sitten ihan toista luokkaa kuin puhelimella räpsityt. Ehkä kuvat tekevät enemmän oikeutta todellisuudelle.

Katsotaan mitä tästä kehkeytyy.

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :)
  Toivottavasti et poista tätä blogiasi, jos päätät siirtyä esim. Lilyyn.

  VastaaPoista
 2. Hei
  Ihana koti teillä ja persoonallinen. Kiinnitin huomion yläkerran valokiskoon, jossa roikkuu mustat "pallo-valaisimet". Saako kysyä mistä olet tuon kiskon ostanut? Minulla samanlaiset valaisimet odottamassa asennusta ikkunan eteen ja juuri tuollaista kiskoa etsin.

  VastaaPoista
 3. Anu, aikeissa on kyllä jatkaa täällä! Koska ei minusta varmaan mitään jokapäiväistä, inhtohimoista bloggaajaa tule. Jos nyt edes kerran pari viikossa päivittelisi.

  Anonyymi, kiitos! Valokisko on ostettu sähkötarvikkeiden tukusta, mutta rautakaupat ja muut sähkötarvikkeita myyvät liikkeet varmasti myyvät tällaista kiskoa. Tuossa on yhteensä 4 metriä, ymmärsin, että kaksi erillistä 2 metrin pätkää. Toivottavasti löydät!


  Mukavaa, jos pysytte (hitaammassa) matkassa mukana! :)

  VastaaPoista
 4. Hienon näköistä kaiken kaikkiaan. Itseäni jäi askarruttamaan kuitenkin terassin vaakarimat. Saanko kysyä minkälaisella raolla rimat ovat ja miten tuo on mennyt läpi lopputarkastuksesta? Itse olen tekemässä isoon terassiin myös vaakarimoistusta, mutta vaikuttaa siltä, että rakennusmääräykset käytännössä kieltävät kaikenlaisen vaakarimoituksen. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ja tiedustelustasi! Sen verran osaan tässä nyt sanoa, tuo rimoituksen käyttä kaiteena on aiheuttanut sen, että rimoitusta on voitu katsoa ikäänkuin tikkaina. Siitä ilmeisesti johtuu, että jotkut kunnat ovat tarkempia sen käytössä. Kannattaa tarkastaa vielä omasta kunnasta. Kaikki rimojen välit ovat alle 10 cm, määräysten mukaisesti. Toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain apua!

   Poista