perjantai 29. marraskuuta 2013

Kuvakulmissa


Yleisfiilistä kodistamme. Nyt paljastetaan jo aika paljon kerrallaan. Näkymä portaiden yläpäästä, vasemmalla arkiolohuone, joka nyt ei näy. Perällä oleva käytävä johtaa makuuhuonekerrokseen.


Vajaa vuosi kerettiin kodissa asumaan kunnes vasta löydettiin katon valokiskoon mukavat valaisimet. Niitä on kolmin kappalein, neljäs on tulossa. Clas Ohlsonilta iltan vaan, yksinkertaiset ja aika taideteosmaiset, sanoisin. Katkaisijassa oleva himmennin tekee valaisimista ekstrakivat, koska tunnelma saadaan aika hämyiseksi tarvittaessa.
6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Meillä on myös kivitalo ja haaveissa remontti. Mitä matskua on siis lattia tuossa käytävällä ja alhaalla? Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että tyyli miellyttää sinuakin. Lattia on Pandomo pinnoitetta, jota ainakin Mattoliike Sepri Turussa tarjoaa http://www.sepri.fi/tuotteet/pandomo_betonilattiat/
  Olemme olleet siihen kyllä tosi tyytyväisiä. On helppo pitää puhtaana, kestää hyvin, ei tule naarmuja ja likakaan ei juuri näy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Onko teillä muuallakin näkyvä lattia tuota Pandomo pinnoitetta? Esim. Alakerta? Ja saakos kysyä mitä ikkunatoimittajaa käytitte noihin ikkunoihin? Blogin mukaan teillä taisi olla parista firmasta ikkunat? Thanks :)

   Poista
  3. Moikka Petteri, ja kiitos kommentistasi! Tyylikkäästi myöhässä tulee vastaukseni. Jotain häikkää taisi olla näissä kommenttien jättämisessä, joten toivottavasti vastaus tulee sinulle perille. Sekä ylä- että alakerran betonimaiset lattiat ovat pandomoa. Ollaan oltu hyvin tyytyväisiä ja eräs kommentoija toivoikin erillistä postausta juuri lattiasta, se tuntuu kiinnostavan. Ikkunat toimitettiin pääosin Tiivi -ikkunoilta, mutta metallirunkoiset ala- ja yläkerran olohuoneiden isot ikkunat Raision Metallista.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista