tiistai 25. syyskuuta 2012

Parketin asennusta

Viikonloppuna tuli itsekin puuhattua tontilla enemmän kuin aikoihin. Ehkäpä enemmän kuin koko talon rakentamisprojektin aikana yhteensä.

Nimittäin suoritettiin pienen apuvoiman kanssa yläkerran ikkunoiden pesu. Nyt näkee taas kirkkaasti maisemat! Ja saatiin hyvä mieli, että sekin operaatio on sitten jo suoritettu.

Yläkerrassa parketin asennustyöt ovat käynnissä. Sininen muovi on ns. askeleristystä -lämmin ja vaimentaa askeleet. Pakollinen parketin ja laminaatin alla. Kuvissa parketti ja kaikki muutkin näyttävät kovin tummilta ja synkiltä. Todellisuudessa parketti on paljon vaaleampaa, samoin maalatun huoneen seinät.Kährs -parketin valmistajan nettisivuille pääset täältäTakapihalla jylläsi kaivuri -pihaa tasoitettiin oikeaan korkoon ja myllättiin nurmikkoa varten. Kaivuri hääräsi etupihalla puolestaan eilen. Siitä tosin ei vielä ole kuvaa. Nurmikko päätettiin istuttaa nyt syksyllä. Monet ovat sitä mieltä, että syksy on parasta aikaa istuttaa nurmikko. Ei tarvitse huolehtia kastelusta niin paljon kuin keväällä ja nurmikko on keväällä sitten valmis puhkeamaan uuteen kukoistukseen sitten levätyn talven jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti