tiistai 17. tammikuuta 2012

Suuria pintoja

Eilen tapasimme sisutussuunnittelijamme sitten ensimmäisen ideiointipalaverin. Tuhat ideaa rikkaampana ja inspiroituneena lähdimme tapaamisesta -niin kovasti kuin haluaisinkin jo miettiä sisustuksen yksityiskohtia, ensimmäisenä tulee päättää suurista pinnoista ja linjoista, lähinnä siis lattia- ja seinämateriaaleista sekä sävymaailmasta.
Ilman suunnittelijan apua en ehkä olisi ihastunut tähän betonilattialta muistuttavaan pintatasoitteeseen, joka levitetään suoraan nykyisen betonilattian päälle. Haluamme muuten niin avaraan ja yksinkertaiseen sistukseen ripauksen rosoisuutta ja eloa. Pinta on kestävä ja käytännöllinen -sopii siis myös eteiseen, keittiöön sekä märkätilojen läheisyyteen. Alakerran seinät tulevat jäämään kauniin valkoisiksi.

Molempien portaiden pintamateriaali on vielä vähän avoinna. Voisi olla rohkeaa kokeilla niissä materiaalina myös puuta..

Yläkerran makuuhuoneisiin saadaan puolestaan vähän lämpöisyyttä ja ajatuksena on laittaa vaaleaa lehtikuusiparkettia niihin. Seinät sävytettään ripauksella vienoja harmaan sävyjä.

(kuvat lainattu Mattoliike Sepri)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti