maanantai 20. tammikuuta 2014

Kovaa ja pehmoista

Betonimainen lattiapinta vaatii usein kaverikseen jonkin pehmoisemman materiaalin. Huomasin kesällä alakerran pörrömaton ollessa pesussa, että lattia ilman jotakin vastamateriaalia on hyvin kolkko. Betonityylinen lattia tosin antaa mahdollisuuden leikitellä eri materiaaleilla.Pidän nahasta, eri puulajien vivahteikkuudesta, villasta ja puuvillasta. Yläkerran Hayn valkoinen tuoli on kaivannut päällensä jotakin pehmoista. Lapin reissulta mukaan tarttunut poron talja istuu siihen oikein kivasti. Myös taljassa oleva sävymaailma sointuu mukavasti kodin muuhun värimaailmaan.


Kesältä mukavasti "unohtuneet" heinäkasvit ovat pärjänneet suhteellisen hyvin näin talvellakin. Tosin, en tiedä kestääkö Bacsacin kangas talvea.. Ei se varmaan ainakaan hyvää sille tee. Olen aikalailla kehno hortonomi.


Yläkerran olohuoneessa mummulasta saatu kaunis matto. Istuu harmaan lattian kanssa kuin nakutettu. Sohvapöydän teetimme puusepänverstaalla eikä ainakaan samanlaisia tule vastaan. Lattiavalaisin myös mummulan peruja -mikäli olet innostunut uuden ja vanhan yhdistämisestä, mummulat ja vintit ovat nyt pop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti