sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kattoa ja parveketta

Parveke sijoittuu kodissamme pääsisäänkäynnin yläpuolelle ja luonnollisesti näin parvekkeesta myös muodostuu katos sisäänkäynnin ylle. Käynti parvekkeelle tapahtuu master bedroomin eli isoimman makuuhuoneen kautta ja sieltä on kivat näkymät kauas metsäiseen maisemaan. Toki naapureihinkin. Kattoa haluttiin pidentää sen verran, että saamme parvekkeen päälle myös katoksen. Kesällä kivan varjoisaa, talvella lumi ei sada suoraan parvekkeelle. Makuuhuoneessa kun on lattiaan asti ulottuvat ikkunat.

Parvekkeen kaiteiksi tulee mitä todennäköisimmin varsin "ilmavat" kaiteet, mutta ei lasia, sillä isot ikkunat jäisivät turhaan umpinaisten kaiteiden varjoon. Ja ideana kun on kuitenkin luoda makuuhuoneeseen avaruuden ja ilmavuuden tuntua isoilla ikkunoilla.

Pääsisäänkäynnin tolpat sekä katon tukipilarit (joita siis ei kuvassa vielä näy) maalataan tumman harmaiksi. Samalla sävyillä kuin aluskate.

Nyt sitten vaan odottamaan ensi kevättä ja uusia Hayn Hee valkoisia loungetuoleja parvekkeelle, jotka siis olen jo hankkinut. Aurinkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti