maanantai 20. elokuuta 2012

Vaalea sauna

Nykyaikana tuntuu vallitsevan kaksi saunatrendiä; tumma, lähes musta ja vastaavasti pelkistetty, hyvin vaalea sauna. Tampereen asuntomessujen messukohteissa suurin osa saunoista oli varsin perinteisiä saunoja. Sain kuitenkin parista messukohteen saunasta mukavaa inspiraatiota omaan saunakohteeseen.

Tällä hetkellä saunan seinissä on vaalea haapapaneelit. Paneeli on n 50 mm leveää. Tarkoituksena on tehdä saunasta mahdollisimman yksinkertainen. Lauteet tulevat samasta materiaalista ja tulevat olemaan vain pelkät "lankut", ilman mitään etupanelointeja tms.




Tässä asuntomessuilla esittelyssä olleessa saunassa yhdistyvät juuri ne elementit, jotka miellyttävät minua. Vaalea, kuultavan valkoinen haapapaneeli on käsitelty sävytettävällä Supi-saunasuojalla . Tarkoituksena olisi käsitellä omatkin lauteet, seinä- ja kattopaneelit tällä tuotteella.

(alin kuva lainattu Avotakka 08/12)

perjantai 17. elokuuta 2012

Valkoista pintaa kaikkialla

Pikainen piipahdus eilen rakennustyömaalla jätti jälkeensä tällaisen kuvasaldon. Kaunista valkoista pintaa kaikkialla. Toisaalta, seinät ja katot olivat vielä pohjamaalissa ja monessa paikassa pilkoitti vielä tasoitetöiden sekä hiontojen jälkiä. Kerros pari pintamaalia ja hyvältä näyttää.



Näkymä yläkerran päämakuhuoneen ikkunasta alakertaan 








Kyllä se vaan niin on, että kun isommat pinnat saa kuntoon, alkaa näyttää jo kovastikin valmiilta.

Keittiötä sekä yläkerran wc:n kalusteita pitänee alkaa tilaamaan tässä ihan lähiaikoina..

torstai 16. elokuuta 2012

Lastenhuoneen seinien sävytys

Tasoitetyöt ovat edenneet projektissamme hyvää vauhtia! Paikalla ovat olleet oikeat maalarit, joten homma on sujunut jonkun verran sutjakkaammin.. Valkoista kaunista pintaa alkaa olla jo aikalailla.

Lastenhuone saatiin maalattua jo viikkoja sitten. Ohessa vähän kuvatuotosta, tosin, sävytys vääristyy näissä kuvissa jonkin verran. Kuvissa sävy näyttää ennemminkin rusehtavalta, vaikka se on kylmäsävyinen, vaalean harmaa. Laitan lisäkuvia tasoitetöiden etenemisestä toivottavasti piakkoin.